2022 Zima Nové pletené šaty dámske kašmírové svetrové šaty útulné luxusné kašmírové šaty

DESCRIPTION-
● 26S/2 count 100% kašmírové pletené dámske šaty
● Veľkosť ML . K dispozícii je ochrana veľkosti
● Hmotnosť: 500 g
● Doprava po celom svete
● Pletené vo Vnútornom Mongolsku
● Viac farieb

Funkcia-
Tenká tkanina, mäkká a teplá, prírodné farby, šetrná k životnému prostrediu.Dá sa nosiť ako oversized sveter

Prispôsobenie-
Vyšívanie, šitie štítkov, ošetrovací štítok a hlavný štítok a tiež zavesenie štítkov.
Vlastné farby, vzory.Veľkosti, hmotnosť, vlastné štýly


Detail produktu

Štítky produktu

FAQ-

Otázka: Prečo je kašmírový sveter?
Odpoveď: Kašmír je spodné páperie kôz, ktoré žijú na vysoko suchých náhorných plošinách Číny, kašmír je oveľa jemnejšie vlákno, ktoré leží pod kozou hrubou vonkajšou ochranou, ktorá chráni kozu pred chladom, je to veľmi luxusná tkanina. geografia tejto oblasti podporuje veľmi obmedzený počet kôz, ktoré sú každú jar ručne česané.Jednej z týchto vzácnych kôz trvá celkovo štyri roky, kým vypestuje dostatok kašmíru na výrobu jedného svetra.

Otázka: Ako rozoznám dobrý kašmírový sveter od zlého?
Odpoveď: Môžete sa ho dotknúť rukou, dobrý kašmírový sveter by mal pôsobiť hladko, jemne a luxusne, ďalším faktorom je hustota, sveter by sa mal vrátiť do pôvodného tvaru, voľne pletený, dobrý kašmírový sveter by mal tiež vyzerať udržateľný aj pri nízkej hmotnosti

Otázka: Čo je žmolkovanie kašmírového svetra?
Odpoveď: Žlbovanie je prirodzenou pravidelnosťou na produktoch z kašmíru a vlny a zvyčajne je spôsobené trením o sedadlo. Trvalé žmolkovanie je výsledkom vysokého percenta krátkych vlákien alebo voľného úpletu.Výrobcovia nižšej kvality používajú kratšie vlákna, pretože sú oveľa lacnejšie.Nie všetky svetre sa žmolia, pretože všetky prírodné vlákna majú svoju vlastnú chémiu, ktorá sa líši od priadze k priadzi. Ak sa žmolkovanie objaví, opatrne stiahnite alebo odstrihnite pilulky alebo ich odstráňte pomocou kašmírového hrebeňa.


  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie: