módne doplnky 2022 100% vlna zimné rukavice vlastné celoprstové pletenie dámske teplé kašmírové rukavice rukavice

Predstavujeme našu kolekciu módnych doplnkov na rok 2022, ktorá obsahuje naše ručne pletené dámske rukavice vyrobené na mieru, vyrobené zo 100% vlny a teplej kašmírovej podšívky pre extra pohodlie v chladných zimných dňoch.


Detail produktu

Štítky produktu

Tieto rukavice sú navrhnuté s ohľadom na funkčnosť a štýl.Fleece materiál ponúka výnimočnú odolnosť a zároveň je mäkký na dotyk.Dizajn celého prsta zaisťuje, že každý centimeter vašej ruky je chránený pred drsným zimným počasím.

Kašmírová podšívka vytvára teplé a útulné prostredie pre vaše ruky a zaisťuje, že zostanú teplé a opečené aj v tých najchladnejších dňoch.Rukavice sú tiež prispôsobiteľné, čo vám umožní dodať vášmu zimnému šatníku osobný nádych.

Naše rukavice sú ideálne na každú príležitosť, či už idete do práce, vybavujete si pochôdzky alebo si len užívate prechádzku vonku.Všestrannosť rukavíc z nich robí nevyhnutný doplnok každého zimného outfitu a ich elegantný dizajn zaisťuje, že budete vždy vyzerať a cítiť sa skvele.

Celkovo vzaté, naša kolekcia módnych doplnkov 2022 obsahuje tie najlepšie zimné rukavice.Vyrobené zo 100% vlny a podšité teplým kašmírom, tieto rukavice ponúkajú výnimočnú odolnosť, teplo a štýl.Prispôsobte si ich tak, aby zodpovedali vášmu jedinečnému módnemu vkusu a udržali vás v teple a pohodlí počas celej zimy.














  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie: